Gudomligt gott!

Igår kände vi för att lyxa till det lite med en 2-rätters :) Denna mycket enkla förrrätt slänger du ihop på några minuter. Blanda creme fraiche med majonnäs, hackad rödlök, dill och lite salt. Låt stå i kylen en stund för att gotta till sig. Lägg upp på tallrik och toppa med handskalade räkor och en klick röd caviar. Servera med strimlad isbergssallad och kokt sparris.
En lyxig kväll som denna snålar man inte på köttet ;) Fyra tjocka rostas, som legat i rumstemperatur för bästa smak och resultat, står på menyn tillsammans med ugnsrostade grönsaker (röd och gul paprika, rödlök, broccoli, zuccini, palsternacka och hela vitlöksklyftor). Ringla över olivolja och krydda med grönsakskrydda från Knorr.
Till detta gjorde jag ett ljuvligt gott och hettande vitlöksmör med sambal oelek. Bea är ju alltid gott så det hade vi såklart åxå :)


Kommentarer
Katarina

Det där såg väldigt gott ut :)

2011-09-16 12:51:35
URL: http://koolakattis.wordpress.com/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0