Korv i ugn

Igår åt vi korv i ugn och det blev sååå gott!! :)
4 per
1 ring falukorv (scan 4g/100g)
1 gul lök
Ketchup (Heinz lättsockrade)
Senap (Hellmans, endast 8g/100g)
Riven ost
1 burk krossade tomater
Salt
Peppar
Lökpulver
Ugn 225°C.
Skär djupa snitt i korven och lägg i en ugnsfast form. Hacka lök och fördela detta tillsammans med ketchup och senap i snitten (och även ketchup och senap ovanpå). Toppa med riven ost, snåla inte ;)
Häll ner krossade tomater i formen och krydda med salt, peppar och lökpulver.
Överflödet av ketchup och senap kommer rinna ner i tomakrosset och blir då en härlig sås.
"Stek" i ca 20 min till korven är genomvarm och osten fått fin färg.
Servera med en klick creme fraiche och sallad (hoppa över tomat eftersom det redan är en hel del i maten).


Kommentarer
Paula

Åh det där är så himla gott!

2012-01-13 16:16:49
URL: http://livehealthier.blogg.se/
Karin

Jääättegott!! :) Och det var t.o.m ännu godare dagen efter till lunch! :)

2012-01-13 16:35:29

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0