Torsk i ugn
Ännu en maträtt min mamma brukade göra som jag tycker mycket om :) Potatisen är borta och vanlig ketchup (heinz) är utbytt mot den med mindre socker eller felix stevia.
600 g torskfilé
Salt
Vitpeppar
1 liten purjolök
Ketchup
Dill (fryst)
Ca 5 dl vispgrädde (så det täcker torsken)
Ärtor (findus glaskonserv)
Ugn 200°C. Lägg torskfilén i en ugnssäker form, salta och peppra. Strimla purjolöken och fördela ut över torsken. "Spruta ut" ketchup över purjolöken och toppa med dill. Häll över vispgrädden. Tillaga i ugnen till torsken är färdig och purjolöken är mjuk, ca 30 min.
Servera med varma ärtor.

Kommentarer
Lana
Låter jättegott! :)
Sparar receptet! :)
Ha en toppen dag!
Kram kram
//Lana
Svar:
Karin Törnblom
Trackback