Fläskfilé och grönsaksgryta
Det här blev en variant på fläskfilégrytan som vi brukar göra här hemma och som jag älskar. Grunden är samma men jag har tillsatt mer grönsaker och sambal oelek för lite mer hetta.
4 pers
2 fläskfiléer á ca 500 g
10 st färska champinjoner
Ca 300 g broccoli (jag hade fryst)
1/2 röd paprika
1/2 gul paprika
2 dl burk creme fraiche
3 dl vispgrädde
1 msk sambal oelek
2-3 vitlöksklyftor
Salt
Peppar
Putsa fläskfiléerna och skär i skivor. Krydda med salt och peppar och stek i smör. Lägg över köttet i en skål under tiden du steker grönsakerna. Lägg tillbaka köttet och tillsätt creme fraiche, grädde och pressa i vitlök. Låt koka ihop. Smaka av med salt och peppar.


Kommentarer
Lana
Gott med fläskfilé! Man kan aldrig misslyckas med det köttet! :)
Ha en toppen fredag!
Kramar!
//Lana
Svar:
Karin Törnblom
Helena
Oh är det den jag älskar?
Svar:
Karin Törnblom
Trackback