LCHF-burgare med coleslaw

Det här är ett perfekt substitut för snabbmat....även om d nu inte går så snabbt ;)
4st hamburgare à 100g

ca 400g köttfärs
1 ägg
1 ½ msk bbq-krydda från www.lchfbutiken.se
Salt och Peppar
4st salladsblad
Lägg köttfärsen i en bunke. Knäck i ett ägg och krydda med bbq-krydda, lite salt och peppar.
Blanda allt med en gaffel så kryddorna och ägget fördelas väl.
Dela köttfärsen och platta till dem. Vi använder oss av Sagaforms "hamburgerpress" och då plattas dem till fint :)
Stek på medelvärme. Ha gärna något av tyngd på så de inte drar ihop sig.
Lägg upp salladsbladen på tallrikar och placera de färdigstekta hamburgarna i mitten.
Lägg sedan på valfritt tillbehör  t.ex. ost, sallad, tomat, lök, hamburgerdressing, majonnäs :)
Till detta serverade vi hemmagjord coleslaw som jag har på recept här på bloggen. Välj recept i kategorin.








Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0