Köttfärsbiffar på tre sätt

Idag har jag gjort massa köttfärsbiffar! För att det skulle bli lite roligare att äta dem sen gjorde jag tre olika smaker.
  1. Kebab och vitlök (Santa Marias Kebabkrydda, en stor pressad vitlöksklyfta, 1 ägg)
  2. Fetaost (Apetina Classic fetaost 150 g, salt, peppar, 1 ägg)
  3. Basilika och lök (Philadelphia basilika 100 g, 1/2 msk Santa Maria basilika, 1 riven gul lök)
Blanda allt och platta till biffar och stek på medelvärme. Ett tips om du gör alla satser är att märka de olika biffarna med tex en tandpetare eller bara anteckna vad som är vad....jag höll på att glömma å då är det ganska lätt att inte se skillnad ;)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0