Kokoskaka
Nu var jag sugen att baka lite igen och idag blev det en saftig kokoskaka. Fantastiskt god :)
2 ägg
1,5 dl ICA stevia strö
150 g smält smör
0,5 dl vatten
1 påse flytande vaniljarom (Dr. Oetker)
1 tsk bakpulver
1,5 dl mandelmjöl
1 dl bakprotein eller bake pro
2 dl riven kokos + lite till formen
Ugn 175°C. Vispa ägg och stevia strö med elvisp. Tillsätt smält smör och vatten, vispa. Blanda ner alla torra ingredienser. "Bröa" en sockerkaksform med kokos och häll ner blandningen. Grädda i ca 30 min i mitten av ugnen. Känn efter med en potatissticka om kakan är klar (inget ska fastna på stickan).
Ät som den är eller som en bakelse med vispad grädde och bär.


Kommentarer
Marja - Baka Sockerfritt
Mums, denna låter jättegod! Har också gjort ett par kokoskakor då jag älskar den smaken!
Svar:
Karin Törnblom
Trackback