Kalkonsås med shiratakinudlar
Dessa shiratakinudlar...va glad jag är att de finns! Jag älskar pasta men jag äter det inte för att jag mår dåligt av det och får uppsvälld mage. Därför är jag extra glad nu när jag har ett superbra alternativ :D
Den här gången gjorde vi en sås på skivad kalkon (påläggskalkon) som vi hade billigt på jobbet.
4 pers
Ca 600g kalkon
1 gul lök
1 stor burk champinjoner
Grön, gul och röd paprika
1 msk sambal oelek
2 msk chilisås
2,5 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
1 dl philadelphia
Salt
Peppar
Paprikapulver
2 paket shiratakinudlar
Skiva kalkon och grönsaker i lagom stora bitar, stek. Tillsätt övriga ingredienser, rör om och låt småkoka ihop. Smaka av. Tillaga nudlarna enligt förpackningen.


Kommentarer
marja
Även jag är glad att de finns! Vill testa andra sorter som jag har hört att det finns!
Lana
Ja, det är ett bra alternativ! Min man tycker om dessa, men jag har lite svårt för konsistensen...
Ha en toppen fredagskväll!
Kram
//Lana
Jannica
Gud va det såg gott ut. Hoppas man snart får det bättre ställt så man kan införskaffa lite andra tillbehör istället för pasta och sådant!
Ida Nilsson
Vart köper du dessa nudlar, på internet? Svara gärna på inlägget så jag hittar tillbaka!
Svar:
Karin Törnblom
Trackback