Kalkonsås med shiratakinudlar

Dessa shiratakinudlar...va glad jag är att de finns! Jag älskar pasta men jag äter det inte för att jag mår dåligt av det och får uppsvälld mage. Därför är jag extra glad nu när jag har ett superbra alternativ :D
 
Den här gången gjorde vi en sås på skivad kalkon (påläggskalkon) som vi hade billigt på jobbet. 
 
4 pers
 
Ca 600g kalkon
1 gul lök
1 stor burk champinjoner
Grön, gul och röd paprika
1 msk sambal oelek
2 msk chilisås
2,5 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
1 dl philadelphia
Salt
Peppar
Paprikapulver
 
2 paket shiratakinudlar
 
Skiva kalkon och grönsaker i lagom stora bitar, stek. Tillsätt övriga ingredienser, rör om och låt småkoka ihop. Smaka av. Tillaga nudlarna enligt förpackningen.
 
 


Kommentarer
marja

Även jag är glad att de finns! Vill testa andra sorter som jag har hört att det finns!

2012-07-20 17:52:48
URL: http://bakasockerfritt.blogg.se
Lana

Ja, det är ett bra alternativ! Min man tycker om dessa, men jag har lite svårt för konsistensen...
Ha en toppen fredagskväll!
Kram
//Lana

2012-07-20 18:04:35
URL: http://www.ryskadockor.blogspot.com
Jannica

Gud va det såg gott ut. Hoppas man snart får det bättre ställt så man kan införskaffa lite andra tillbehör istället för pasta och sådant!

2012-07-21 00:42:26
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se
Ida Nilsson

Vart köper du dessa nudlar, på internet? Svara gärna på inlägget så jag hittar tillbaka!

Svar: Jag köper dem på lchfbutiken.se
Karin Törnblom

2013-03-10 12:04:01
URL: http://idacnilssons.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0