Rabarberpaj LCHF
Det här är verkligen sommar när jag var barn för mig! Hur många ggr gick man inte ut i trädgården och tog en rabarber och doppade i socker :)
Pajdeg
100 g rumsvarmt osaltat smör
4 dl mandelmjöl
1 dl kokos
1,5 msk stevia strö (ica)
Knåda ihop alla ingredienser och låt stå i kylen en stund.
Jag gjorde två portionspajer ikväll och en liten blåbärspaj som ligger i frysen för senare tillfälle. Har lite pajdeg kvar som kanske blir en jordgubbspaj imorgon ;)
Rabarberpaj
Smörj formarna och tryck ut ett tunt lager med pajdeg i hela formarna. Förgrädda i ca 10 min, 175°.
Ansa och skiva rabarberna i slantar. Strö över lite sukrinmelis och stevia på rabarberna.
Fyll de förgräddde pajformarna med rabarber och smula över mer pajdeg. Krydda ev. med lite kanel på toppen.
Höj ugnen till 200° och grädda pajen i ytterligare 10 min.

Servera pajen med vispad grädde smaksatt med vaniljarom.

Kommentarer
Lana
Mums, vad smarrigt!
Det här receptet sparar jag! :)
Ha en fin kväll!
//Lana
Karin
Va roligt :)
Tack detsamma!
Kram
Trackback