Kasslerpaj
Ikväll blev det kasslerpaj i min fina gerberaform....älskar gerbera!! Tyvärr blev själva "gegget" lite löst så det kan vara bra att slänga i ett ägg som gör att det "fäster ihop" lite. Smaken var super iaf ;)
4 pers
400 g kassler
6 st stora färska champinjoner
1 st gul lök
3 nävar färsk bladspenat
1 st paprika (jag hade en färdig blandning av röd, gul och grön i frysen som jag tog fram)
"Gegget"
2 dl creme fraiche
200 g philadelphia paprika och lök
2 rejävla dl riven ost
Peppar
(1 st ägg om man vill)
Lite extra riven ost till toppen
Ugn 200°C. Följ recept på pajdegen via länken. Skiva kasslern i kuber och stek till de fått en gyllenbrun färg. Hacka champinjoner, lök och paprika, stek. Tillsätt bladspenat och blanda ner kasslern. Lägg ner kassler och grönsaker i det förgräddade pajskalet.
Blanda alla ingredienser till "gegget" och täck över kasslern. Toppa med riven ost och tillaga i ugnen ca 20-30 min.
Servera med valfri sallad.



Kommentarer
Erika - LCHF till vardag och fest
Kassler är gott. Har aldrig haft det i paj, men det låter ju väldigt smarrigt.
Trackback