Tacopaj 2
Provade en annan pajdeg den här gången och det blev också gott så nu kan jag varera mig lite. Hittade förövrigt receptet på pajdegen här.
Pajskal
2 1/2 dl mandelmjöl
1/2 dl kokosnötsmjöl
1/2 dl sesamfrön utan skal
2 msk pofiber
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
50 g osaltat smör
ev. 1-2 tsk kallt vatten
1 ägg
Jag gjorde inte som receptet här utan hällde bara ner allt i en bunke och knådade ihop till en deg.
Tryck ut degen i en pajform (man kan kavla ut degen lite först mellan två bakplåtspapper),smöra formen om det inte är en med non-stickbeläggning, stick hål i pajdegen med en gaffel och ställ sedan in i kylen minst en halvtimme så håller skalet formen bättre.
Förgrädda skalet ca 7-8 min i 200°C (täck med folie runt kanterna efter ett tag så de inte bränns).
Fyllning (halvera satsen och köttfärsen till den här pajdegen!)

Trackback