Romsås
Romsås brukar jag göra när vi äter lax i alla dess former.
Har gjort den i både stora och små satser och den uppskattas av alla ;)
Som vanligt så höftar jag bara och smakar av men det här har jag iaf i...
Creme fraiche 34%
Majonnäs (fetaste)
Fint hackad rödlök
Röd rom (caviar)
Dilll
Salt och peppar
***Creme fraiche och majonnäs är alltid en bra grund för en kall sås. Sedan kryddar man och häller i det man tycker***
Har gjort den i både stora och små satser och den uppskattas av alla ;)
Som vanligt så höftar jag bara och smakar av men det här har jag iaf i...
Creme fraiche 34%
Majonnäs (fetaste)
Fint hackad rödlök
Röd rom (caviar)
Dilll
Salt och peppar
***Creme fraiche och majonnäs är alltid en bra grund för en kall sås. Sedan kryddar man och häller i det man tycker***
Kommentarer
Trackback