Spenatsoppa med ägg och bacon

Den här soppan är både nyttig med all spenat och mättande eftersom den är gjord på vispgrädde. Till råga på det serverar jag den med ett kokt ägg och knaperstekt bacon som gör den ännu mer mättande och nyttig ;)
 
300 g fryst hackad spenat (ICA)
5 dl vispgrädde
Salt
Peppar
Lökpulver
Ägg (Välj antal själv)
Bacon (välj antal paket själv)
 
"Stek" den frysta spenaten i lite smör i en kastrull. Rör om då och då så det inte bränner fast. Tillsätt vispgrädden och kryddor. Låt puttra ihop. Koka äggen och stek bacon knaprigt. 
Dela äggen i två delar och lägg den ovanpå varandra i en skål, häll över soppan och servera med bacon.
 
 

 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0