Varm korvsallad

Igår åt vi en varm korvsallad med ett stekt ägg till. Det här är verkligen så gott! Varm gurka kanske inte lockar men det är faktiskt gott :) Det blir nästan som pytt i panna men med grönsaker istället för potatis.
Tellicherry pepperkorv är jättegott och innehåller 90% kötthalt!! 
 
4 pers
 
2 paket Tellicherry pepperkorv 
1 stor röd lök
1 röd paprika
5 stora färska champinjoner
1/2 gurka
1 ask körsbärstomater
1/2 isbergssalladshuvud
 
4 st ägg
Ketchup (Felix sötad med stevia)
 
Skär korven i slantar, stek och lägg sedan över dem i en skål. Skär lök, paprika och champinjoner i lagom stora bitar och stek. Dela under tiden körsbärstomaterna i halvor och gurkan i trekanter. Blanda ner alla ingredienser utom salladen i stekpannan och dra ner värmen så gurkan och tomaterna får en ljummen temperatur.
Strimla salladen och lägg upp på tallrik. Tillsätt den varma korvsalladen och droppa över lite ketchup.
Servera med ett stekt ägg.
 
 
 


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0